Det Rene Hjem - Cookie Badge
info@detrenehjem.dk +45 3041 2226
Det Rene Hjem

Dorthe

Det Rene Hjem

Det Rene Hjem er et rengøringsfirma med base i Ølstykke. Rengøringsfirmaet åbnede d. 1. Marts 2021 med udgangspunkt i rengøringshjælp til private hjem. Med Det Rene Hjem får du din egen rengøringsassistent hver uge eller hver 14. dag alt efter ønske. Ud over det almindelige rengøringsjob tilbydes der også hovedrengøring. Spar op til 25.000,- når du registrere din rengøring hos skat.dk for 2021. Servicefradraget for 2021 betyder at ca hver 3. rengøring bliver gratis.

Ølstykke har været mit hjem siden 1979 og som uddannet Sosu Hjælper og Sosu Assistent har jeg fået de vigtige hygiejne kursuser indenfor rengøringen, samtidigt med jeg har et indgående kendskab til hvor meget en god rengøring betyder inden for ældreomsorgen og på bosteder for borger med særlige behov. Dette behov er naturligvis lige så stort for den travle familie. Nu har jeg efter 22 års arbejde inden for sundhedsvæsnet og rengøringsfaget besluttet at starte Det Rene Hjem.

Det Rene Hjem rengøre efter princippet ”fra rent til urent” og ”oppefra og ned”, hvilket betyder at der under rengøringen vil der derfor løbende blive skiftet klude ved forskellige typer af rengøringsopgaver, således at snavs, bakterier, virus mv. fjernes frem for at blive transporteret rundt i hjemmet. Det er derfor en selvfølge at efter rengøring af f.eks toilettet, så bliver de brugte klude pakket væk så de kan blive grundigt vasket inden de skal bruges igen.

Det er vigtigt for mig, at du bliver tilfreds så skulle der ske misforståelser, er det vigtigt for mig med en hurtigt tilbage melding.

Rengøring tilbydes Mandag - Torsdag mellem 8 og 16, og Fredag mellem 8 og 14
Lukket i weekenden og på alle helligdage.

Rengøringen tilbydes i Egedal, Frederikssund, Gundsømagle, Jyllinge, Slangerup, Stenløse, Veksø og Ølstykke
Lukket i weekenden og på alle helligdage.